Undervisninspavilloner i alle størrelser


Vi tilbyder pavilloner til undervisning i størrelser, der tilpasser sig vores kunders behov. Her er en oversigt over nogle af de elementer, vi tilbyder i vores løsninger på undervisningspavilloner:

  • Små og store undervisningslokaler
  • Grupperum
  • Garderobe
  • Toiletfaciliteter

Vores løsninger kan stykkes sammen i størrelser fra 32 m2 op til 768 m2. Omfanget afgøres udelukkende af jeres ønsker til, hvilke elementer pavillonen skal rumme. Indeklimaet i vores undervisningslokaler er lyst og indbydende, og akustikken understøtter den behagelige atmosfære i rummene. Lokalerne er fuldt isolerede og meget rengøringsvenlige, og der er installeret el, vand, varme og ventilation.

Se også vores muligheder inden for modulopbyggede undervisningslokaler.
 

Førende inden for pavillonløsninger

Jydsk Fynsks rødder går helt tilbage til 1962 og succesrige virksomheder som Jydsk Skurvognsudlejning og Stjerne Materiel, og således har vi mange års erfaring med udlejning af pavilloner, kontormoduler og meget mere. Vi kender til vigtigheden af et godt indemiljø, når det gælder undervisning, og derfor vægter vi brugernes trivsel meget højt. Det er altafgørende for os, at vores løsninger lever op til jeres forventninger, og at de er duelige i forhold til de udfordringer, I står overfor.

Vi udlejer undervisningspavilloner i hele Danmark. Vores løsninger lever naturligvis op til de gældende krav fra myndighederne.

Se også vores muligheder inden for leje af midlertidigt kontor og kontorpavilloner.

Kontakt vores salgsansvarlige, John Videbæk Burkal, på telefon 75 95 74 77, mail info@jydskfynsk.dk eller udfyld kontaktformularen på vores kontaktside.


Gørtlervej 10, 7000 Fredericia


78813318