Kontormoduler udlejes til erhverv


Hos Jydsk Fynsk A/S udlejer vi kontormoduler til alle formål. Har I brug for ekstra plads på kontoret, har vi helt sikkert løsningerne til at opfylde jeres behov. Ved leje af kontormoduler hos Jydsk Fynsk er der nemlig ingen begrænsninger på, hvad I, som kunder, kan fremsætte af ønsker. Den ypperste anerkendelse, vi kan få her hos Jydsk Fynsk, er jeres fulde tilfredshed, og dette gør vi alt for at opnå hver evig eneste gang.

Lej kontormoduler af enhver art

Ved leje af kontormoduler hos Jydsk Fynsk er du altid sikret en løsning med kvalitetsgaranti. Vores kontormoduler har stor brugervenlighed, et behageligt indeklima og maksimal funktionalitet. Jydsk Fynsk bestræber sig på at give jer den bedst tænkelige oplevelse med vores fleksible løsninger på kontormoduler. Her fremgår en oversigt over nogle af de moduler, vi stiller til rådighed:

  • Enkelte kontorer
  • Kontormiljøer til små og store forsamlinger
  • Mødelokaler
  • Opholdsrum
  • Toilet- og køkkenfaciliteter

Vores moduler findes i alle størrelser, du har brug for. El, vand, varme og ventilation er alt sammen installeret i modulerne, og de er naturligvis ligeledes fuldt isolerede og rengøringsvenlige.

Se en komplet oversigt over vores moduler med tegninger og mål.

Du kan også læse om, hvordan modulerne kan sammensættes til kontorpavilloner på større arealer.

Gode, midlertidige kontorløsninger

Jydsk Fynsks rødder stikker helt tilbage til 1962 og tidligere succesrige pavillonvirksomheder som Jydsk Skurvognsudlejning og Stjerne Materiel, og således har vi mange års erfaring med udlejning af beboelsespavilloner, moduler og beboelsesvogne. Vi kender til vigtigheden af et godt arbejdsmiljø, og til hvor væsentligt gode fysiske forhold er for dette. Derfor betyder det også ekstra meget for os, at vores løsninger lever op til jeres forventninger, og at de er duelige i forhold til de funktioner, I måtte have behov for i jeres daglige arbejdsgang.

Vi udlejer til hele Danmark. Vores moduler lever naturligvis op til de gældende krav fra myndighederne.

Se også vores muligheder inden for leje af undervisningspavilloner og -moduler.

Kontakt vores salgsansvarlige, John Videbæk Burkal, på telefon 75 95 74 77, mail info@jydskfynsk.dk eller udfyld kontaktformularen på vores kontaktside.


Gørtlervej 10, 7000 Fredericia


78813318