Historie

Jydsk Fynsk A/S er en af Danmarks førende virksomheder indenfor pavillonløsninger til alle formål.

Jydsk Fynsk A/S blev etableret i 1999 ved en fusion mellem 2 veletablerede firmaer – Stjerne Materiel fra det fynske og Jydsk Skurvognsudlejning i det jydske.

  • Stjerne Materiel med firmastart 1986
  • Jydsk Skurvognsudlejning med firmastart i 1962

Jydsk Fynsk A/S leverer pavilloner til alle tænkelige behov. Som en af Danmarks førende har vi både erfaring, fleksibilitet, kompetencer og en stor samlet viden, som vi gerne deler med andre.

Det forpligter at være én af Danmarks førende! Selvom vi bygger pavilloner på et stort erfaringsgrundlag, er det vores overbevisning, at interesse og engagement er afgørende, når den rigtige løsning – til den rigtige pris, skal findes. Det handler i al sin enkelthed om at give vore kunder en positiv totaloplevelse. Både vi og vores produkter er derfor meget fleksible – og vi er dygtige til at imødekomme kundens specifikke ønsker og behov. Jydsk Fynsk er en ren dansk virksomhed, hvor vi selv bestemmer vore politikker, således at vi matcher markedets stigende krav.

Med flere tusinde kvadratmeter under tag og det bedst tænkelig udstyr til pleje af materiellet, kan vi leve op til de høje kvalitetskrav, som både kunder og myndigheder stiller til udlejningsmateriellet. Vores pavilloner opfylder selvfølgelig alle de gældende krav fra myndighederne.

Vi leverer fleksible pavilloner til hele Danmark – altid til tiden…

Ring mig op

Ring mig op


    Gørtlervej 10, 7000 Fredericia


    78813318