Kontorpavilloner – priser og muligheder


Jydsk Fynsk A/S udlejer fleksible kontorpavilloner til alle erhvervsmæssige behov. Hvad end du er fra en virksomhed, en organisation eller en institution, og du står at mangler ekstra kontorplads, kan vi her hos Jydsk Fynsk A/S hjælpe dig med én af vores mange løsninger på kontorpavilloner. Vores pavilloner rummer alle de elementer og den kontorplads, du har brug for, så uanset om der er tale om mindre eller større kontormiljøer, mødelokaler, opholdsrum eller lignende, er vi parate med løsningen.

Prisen for leje af en kontorpavillon hos os afhænger af størrelsen og mængden af elementer, din pavillon skal indeholde. Vores pavillonerne findes i alle størrelser. El, vand, varme og ventilation er alt sammen installeret i pavillonerne, og de er fuldt isolerede og meget rengøringsvenlige. Vi garanterer, at vores priser matcher den kvalitet, som vi her hos Jydsk Fynsk mener, at vi leverer hver eneste gang.
 

Kontorpavilloner med mange muligheder

Vi sammensætter pavillonerne af moduler, og det er netop, hvad der gør vores kontorpavilloner så fleksible. Vi står selvfølgelig for at sætte pavillonerne op for vores kunder, og vi er i stand til at løse alle de behov, du har. Det er muligt at få følgende elementer med i sin kontorpavillon:

  • Enkeltmandskontorer
  • Kontormiljøer til flere personer
  • Mødelokaler
  • Opholdsrum
  • Toilet- og køkkenfaciliteter

Prisen for leje af en af vores pavilloner er typisk fra 110.- kr. pr. m2.

Se plantegninger på nogle af vores mange modeller i sortimentet af pavilloner til kontor.
 

Førende inden for pavillonløsninger

Jydsk Fynsks rødder stikker helt tilbage til 1962 og tidligere succesrige pavillonvirksomheder som Jydsk Skurvognsudlejning og Stjerne Materiel, og således har vi mange års erfaring med udlejning af beboelsespavilloner, kontormoduler og beboelsesvogne.

Vi kender til vigtigheden af et godt arbejdsmiljø. Derfor betyder det også ekstra meget for os, at vores pavilloner lever op til vores kunders forventninger.

Vi udlejer pavilloner til hele Danmark. Vores pavilloner lever naturligvis op til de gældende krav fra myndighederne.

Se også vores muligheder inden for leje af undervisningspavilloner og -moduler.

Kontakt vores salgsansvarlige, John Videbæk Burkal, på telefon 75 95 74 77, mail info@jydskfynsk.dk eller udfyld kontaktformularen på vores kontaktside.


Gørtlervej 10, 7000 Fredericia


78813318