Udlejning af kontorpavilloner


Vi garanterer, at du, som lejer hos Jydsk Fynsk, altid får høj kvalitet og fuld valuta for dine penge. Vores kontorpavilloner har et lyst og venligt indeklima, og akustikken er i top. Døre og vinduer kan sættes op alt efter behov, og øvrige elementer er ligeledes justérbare. Vi formår at sætte atmosfære og brugernes trivsel i højsædet, når vi opsætter og indretter jeres kontorpavillon. Det er sådan, at vi med vores kontorpavilloner opnår glade og tilfredse kunder.

Pavillonerne findes i alle størrelser, du har brug for. De er nemlig sammensat af moduler, hvilket gør dem fleksible og mulige at indrette efter lige præcis dit krav. El, vand, varme og ventilation er alt sammen installeret, og pavillonerne er ligeledes fuldt isolerede og meget rengøringsvenlige.

Se plantegninger på nogle af vores mange modeller i sortimentet af pavilloner.
 

Pavilloner til kontorer

Jydsk Fynsks rødder stikker helt tilbage til 1962 og tidligere succesrige pavillonvirksomheder som Jydsk Skurvognsudlejning og Stjerne Materiel, og således har vi mange års erfaring med udlejning af modulopbyggede undervisningslokaler, kontormoduler og beboelsesvogne. Vi kender til vigtigheden af et godt arbejdsmiljø. Derfor betyder det også ekstra meget for os, at vores kontorpavilloner lever op til jeres forventninger, og at de er duelige i forhold til de funktioner, I har behov for i jeres daglige arbejdsgang.

Vi udlejer kontorpavilloner til hele Danmark. Vores pavilloner lever naturligvis op til de gældende krav fra myndighederne.

Se også vores muligheder inden for leje af undervisningspavilloner og -moduler.

Kontakt vores salgsansvarlige, John Videbæk Burkal, på telefon 75 95 74 77, mail info@jydskfynsk.dk eller udfyld kontaktformularen på vores kontaktside.


Gørtlervej 10, 7000 Fredericia


78813318