Modulopbyggede undervisningslokaler


Jydsk Fynsk udlejer modulopbyggede undervisningslokaler til ethvert formål. Vi leverer løsninger på undervisningslokaler til både skoler, universiteter og virksomheder, så står i og mangler lokaler til at facilitere undervisning, er vi klar med fleksible løsninger til at dække jeres behov. Vi er eksperter på området, og vi er mere end klar over, hvilke pladsmæssige udfordringer man kan stå over for som institution og virksomhed. Af denne grund er vores mål også at hjælpe jer bedst muligt på vej med en passende løsning.
 

Modulopbyggede undervisningslokaler i mange størrelser

Vi tilbyder modulopbyggede undervisningslokaler i størrelser, der tilpasser sig jeres behov. Her er en oversigt over nogle af de muligheder, vi tilbyder vores kunder:

  • Undervisningslokaler i forskellige størrelser
  • Grupperum
  • Garderobe
  • Toiletfaciliteter

Vores moduler kan sættes sammen i størrelser fra beskedne 32 m2 og helt op til 768 m2 ved for eksempel universitetsbrug. Størrelsen afgøres af, hvilke ønsker I har, og hvilke elementer den endelige løsning skal rumme.

Indeklimaet i vores undervisningslokaler er lyst og indbydende, og akustikken understøtter den behagelige atmosfære i rummene.

El, vand, varme og ventilation er alt sammen installeret til brugernes afbenyttelse, og lokalerne er fuldt isolerede og meget rengøringsvenlige.

Se plantegninger på nogle af vores mange modeller i sortimentet af undervisningspavilloner.
 

Førende inden for pavillonløsninger

Jydsk Fynsks rødder går helt tilbage til 1962 og succesrige virksomheder som Jydsk Skurvognsudlejning og Stjerne Materiel, og således har vi mange års erfaring med udlejning af modulopbyggede undervisningslokaler, pavilloner og kontorer. Vi kender til vigtigheden af et godt indemiljø, og vi vægter brugernes trivsel meget højt. Derfor betyder det også ekstra meget for os, at vores løsninger lever op til jeres forventninger, og at de er duelige i forhold til de opgaver, I står overfor.

Vi udlejer modulopbyggede undervisningslokaler til hele Danmark. Vores løsninger lever naturligvis op til de gældende krav fra myndighederne.

Se også vores muligheder inden for leje af midlertidigt kontor og kontorpavilloner.

Kontakt vores salgsansvarlige, John Videbæk Burkal, på telefon 75 95 74 77, mail info@jydskfynsk.dk eller udfyld kontaktformularen på vores kontaktside.


Gørtlervej 10, 7000 Fredericia


78813318