Midlertidige kontorer lejes til hele landet


Hos Jydsk Fynsk har vi mangeårig erfaring med udleje af fleksible kontormoduler og –pavilloner. Af denne grund har vi også opnået et vist ekspertniveau inden for området. Står du og din virksomhed og mangler et midlertidigt kontor, sammensætter vi meget gerne løsning for jer. Vores udvalg omfatter alt fra kontorpladser til mødelokaler og køkkenfaciliteter, og vores fleksible løsninger på midlertidige kontorer gør, at vi kan tilfredsstille dit behov, uanset hvilke ønsker du har.

Vi går utrolig meget op i, at vores kunder trives, mens de benytter sig af ét at vores midlertidige kontorer, og derfor sætter vi en ære i, at de kontorer, vi tilbyder, udgør en fuldgod erstatning for de fysiske rammer, som givne kunde normalt arbejder i.
 

Midlertidigt kontor med mange muligheder

Vi garanterer dig, at du, som lejer hos Jydsk Fynsk, får høj kvalitet og fuld valuta for dine penge.  Her følger en oversigt over nogle af de mange elementer, du kan vælge imellem, når du skal sammensætte dit midlertidige kontor hos os:

  • Enkeltmandskontorer
  • Kontormiljøer til flere personer
  • Mødelokaler
  • Opholdsrum
  • Toilet- og køkkenfaciliteter

Vores kontorer findes i alle størrelser, der tilpasser vores kunders behov. Kontorerne har et lyst og venligt indeklima. El, vand, varme og ventilation er alt sammen installeret i lokalerne, som også er fuldt isolerede og meget rengøringsvenlige.

Prisen for leje af et midlertidigt kontor er typisk fra 110.- Kr. per kvadratmeter.
 

Førende inden for pavillonløsninger

Selvom Jydsk Fynsk først blev oprettet i 1999, stikker vores rødder helt tilbage til 1962 og succesrige virksomheder som Jydsk Skurvognsudlejning og Stjerne Materiel. Således har vi mangeårig erfaring inden for branchen.

Vi kender til vigtigheden af et godt arbejdsmiljø. Derfor betyder det også ekstra meget for os, at det midlertidige kontor lever op til jeres forventninger, og at det er dueligt i forhold til de funktioner, I har behov for.

Vi udlejer midlertidige kontorer til hele Danmark. Vores kontorer lever naturligvis op til gældende krav fra myndighederne.

Se også vores muligheder inden for leje af genhusningspavilloner og -moduler.

Kontakt vores salgsansvarlige, John Videbæk Burkal, på telefon 75 95 74 77, mail info@jydskfynsk.dk eller udfyld kontaktformularen på vores kontaktside.


Gørtlervej 10, 7000 Fredericia


78813318