Pavilloner udlejes til hele landet


Hos Jydsk Fynsk A/S tilbyder vi løsninger på leje af pavilloner til både kontor- og undervisningsmæssig brug. Pavillonen sammensættes efter dine ønsker og behov, således den udgør en fuldgod erstatning for den bygning, den skal erstatte eller supplere. Vores løsninger er meget fleksible, og det er dig, der sætter rammerne for den pavillon, vi skal levere.

Jydsk Fynsk sætter kvaliteten i højsædet. Vores egen vigtigste merit er at leve op til dine forventninger ved leje af en af vores pavilloner. Vi sætter en ære i at tilfredsstille vores kunder med vores løsninger på, og det er noget, vi har gjort i rigtig mange år. Dette er vi naturligvis stolte af.  

Lej pavilloner til ethvert formål

Vores pavilloner sammensættes af moduler i størrelsesordenen 33 m² og opefter, hvilket gør det muligt at designe en løsning, helt som du ønsker det. Det gælder, hvad end det drejer sig om beboelse, kontor eller undervisning. Vi har også løsninger på leje af pavilloner, som egner sig godt til efterskoler, højskoler og kontorbygninger.

El, vand, varme og ventilation er alt sammen naturligvis installeret i pavillonerne, og lokalerne er fuldt isolerede, hvilket giver besparelser på energiforbruget. Prisen for leje af en beboelsespavillon på 65 m² med køkken-alrum, to værelser, stue, bryggers og badeværelse er 7.100 kroner om måneden eksklusiv moms.  

Førende inden for pavillonløsninger

Jydsk Fynsk A/S har mange års erfaring med udleje af pavilloner, kontormoduler og beboelsesvogne, og faktisk stikker vores rødder helt tilbage til 1962 og succesrige virksomheder som Jydsk Skurvognsudlejning og Stjerne Materiel.

Vores pavilloner har et lyst og venligt indeklima, som sikrer en god og sund atmosfære til glæde og gavn for brugerne. Vi hjælper dig på vej mod lige netop den løsning, som indfrier dine ønsker, og som sikrer din fulde tilfredsstillelse i den periode, du måtte have brug for vores tjeneste.

Vi udlejer pavilloner til hele Danmark. Vores pavilloner lever naturligvis op til gældende krav fra myndighederne.

Se vores store udvalg af løsninger inden for kontorpavilloner.

Kontakt vores salgsansvarlige, John Videbæk Burkal, på telefon 75 95 74 77, mail info@jydskfynsk.dk eller udfyld kontaktformularen på vores kontaktside.


Gørtlervej 10, 7000 Fredericia


78813318