Beboelsespavilloner


Jydsk Fynsk A/S udlejer beboelsespavilloner i alle størrelser og til ethvert tænkeligt formål. Står du og mangler du en midlertidig eller længevarende beboelsesmulighed, har vi et bredt udbud af funktionelle og brugbare beboelsespavilloner klar til dig. Vi tilbyder altid vores kunder yderst fleksible løsninger.
Se eksempler på 5 af de uendelige løsningsmodeller man kan sammensætte

Når du udlejer beboelsespavilloner hos Jydsk Fynsk, sørger vi altid for at skræddersye løsningen efter netop dine behov. Vi går langt for at opnå fuld tilfredshed fra vores kunder, så uanset hvilket beboelsesbehov du har, sætter vi en ære i at tilbyde dig en løsning, der opfylder netop dine behov.
 

Beboelsespavilloner udlejes til hele landet

Vi garanterer dig, at du, ved leje af en beboelsespavillon hos Jydsk Fynsk, altid får høj kvalitet og fuld valuta for dine penge. Vores pavilloner er sammensat af moduler, hvilket gør det muligt at designe en løsning helt, som du ønsker det. Egentlig er det kun fantasien, der sætter grænser for kreativiteten og omfanget af vores services.

Pavillonerne findes i alle størrelser, og el, vand, varme og ventilation er naturligvis alt sammen installeret heri. Prisen for leje af en beboelsespavillon på 65 m2 og med køkken/alrum, to værelser, stue, bryggers og badeværelse er 7.100 kroner om måneden eksklusive moms.

Se eksempler og priser på nogle af de mange andre beboelsesløsninger, vi har i vores sortiment.
 

Førende inden for pavillonløsninger

Jydsk Fynsks rødder stikker helt tilbage til 1962 og succesrige virksomheder som Jydsk Skurvognsudlejning og Stjerne Materiel, og således har vi mange års erfaring med udlejning af pavilloner, kontormoduler og beboelsesvogne.

Vi kender til vigtigheden af at føle sig hjemme. Derfor sætter vi også en ære i, at vores pavilloner er indrettet, så indeklimaet føles behageligt og hjemligt. Vi hjælper dig på vej mod lige netop den løsning, der indfrier dine ønsker, og som sikrer din fulde tilfredshed i den periode, du har brug for vores tjeneste.

Vi udlejer pavilloner i hele Danmark. Vores pavilloner lever naturligvis op til gældende krav fra myndighederne.

Kontakt vores salgsansvarlige, John Videbæk Burkal, på telefon 75 95 74 77, mail info@jydskfynsk.dk eller udfyld kontaktformularen på vores kontaktside.


Gørtlervej 10, 7000 Fredericia


78813318