Når der opstår et pludseligt boligbehov, så har Jydsk Fynsk A/S den rigtige løsning

Hos Jydsk Fynsk A/S har vi kun en løsning – den rigtige, også når det gælder at løse et pludseligt opstået boligbehov til en overkommelig pris. Vi kan nemlig tilbyde en fantastisk dejlig og rummelig beboelsesvogn i 2 størrelser, den største på ikke mindre end 2,50 x 8,90 m, den lidt mindre på 2,50 x 7,30 m, begge indrettet med op til 4 komfortable sengepladser, køkken/alrum og badeværelse med brusebad, godt med albuerum og visse muligheder for individuel indretning.

Lej trygt en beboelsesvogn eller flere hos Jydsk Fynsk A/S – det er både nemt og billigt.

Disse typer af beboelsesvogne er ikke særligt pladskrævende og kan nemt opstilles i en indkørsel eller i baghaven, og så er den klar til tilslutning af el, vand og og afløb. På vores hjemmeside kan du se indretnings skitser over denne lækre beboelsesvogn samt fyldestgørende prisoplysninger m.m.
 

Lej en beboelsesvogn hos Jydsk Fynsk A/S når uheldet har været ude og nøden er størst

Lækre og rummelige, velindrettede beboelsesvogne på op til godt 22 m2, hvis I har været udsat for uheld – brand, vandskade, svampeangreb eller andet – eller du skal i gang med en renovering af en permanent bolig, måske endda bygge helt nyt.

Vi er klar med en enestående konkurrencedygtig pris og en usædvanlig god service – lej en beboelsesvogn, der er klargjort til i kortere eller længere tid at kunne opfylde behovene til en familie på 4 personer.

Kontakt os snarest muligt og lad os få en indledende konstruktiv snak om fleksible beboelsesvogne. Lej en beboelsesvogn til lejepriser, der er fuldt ud konkurrencedygtige og overflødiggør enhver spekulation om hvordan I midlertidigt skal bo, det er både en nem og billig løsning.
Vi udarbejder gerne et favorabelt tilbud til jer.

Ring mig op

Ring mig op


    Gørtlervej 10, 7000 Fredericia


    78813318