Fleksibelt pavillon kontor


Uanset om man søger en fleksibel eller en mere permanent pavillon løsning til sit kontor behov, så leverer Jydsk Fynsk A/S den helt rigtige løsning til tiden. Der er mulighed for at sammensætte modulerne til en kontor pavillon, efter egne behov og ønsker, hvad end man har brug for 33m2 eller 264m2 (eller mere) til sit midlertidige kontor. Grundmodulerne har udskiftelige vægge, hvilket gør det muligt at sammensætte dem efter behov og der er ingen grænser for størrelsen. Hvert modul er 33m2.
 

Kontor pavillon hos Jydsk Fynsk

Med en kontor pavillon fra Jydsk Fynsk A/S er man sikret et lyst indeklima og en behagelig atmosfære, der bidrager til medarbejdernes trivsel – også selvom pavillonen er en midlertidig løsning. I pavillonen er alle funktioner og installationer, så som el, vand, varme og ventilation, gennemtestede og fungerer ligesom funktionerne i en permanent bygning. Vinduer og dørpartier er med termoenergiglas og modulerne er fuldt isolerede. Har man specielle ønsker til sin kontor pavillon, er Jydsk Fynsk A/S også behjælpelige med dette.
 

Kontor pavillon bygget på erfaring

Jydsk Fynsk er en virksomhed der er opstået efter en fusion i 1999 mellem to firmaer, denne ene fra henholdsvis Jylland og den anden fra Fyn. Heraf navnet. Begge firmaer havde forinden fusionen talrige års erfaring med sig, hvilket har skabt en fusioneret virksomhed med en stor viden og kompetence på området. Derfor er man i de bedste hænder hos Jydsk Fynsk A/S, når man skal finde den rette pavillon løsning for sit kontor. Vores engagement i og interesse, for vores kunder, der mere end noget afspejler sig i vores store reference katalog og tydeliggør, at Jydsk Fynsk A/S er en af Danmarks førende virksomheder, når det drejer sig om etablering af bl.a. midlertidige kontor pavilloner.

Få yderligere inspiration ellers kontor pavilloner i vores galleri

Kontakt vores salgsansvarlige, John Videbæk Burkal, på telefon 75 95 74 77, mail info@jydskfynsk.dk eller udfyld kontaktformularen på vores kontaktside.


Gørtlervej 10, 7000 Fredericia


78813318