Leje af pavilloner i ypperste kvalitet og til fordelagtige priser

Jydsk Fynsk A/S udlejer pavilloner til alle tænkelige behov. Vi er en af Danmarks førende inden for branchen og besidder både erfaring, fleksibilitet, kompetencer og et enormt know how, som vi gerne deler med andre.

Det forpligtiger at være én af Danmarks førende, så på trods af vi bygger pavilloner baseret på et stort erfaringsgrundlag, er det vores overbevisning, at kreativitet, interesse og engagement er afgørende, når den optimale løsning – til den rigtige pris, skal findes. Det drejer sig ganske enkelt om at give vores kunder en positiv totaloplevelse.

Både vi og vores kvalitets produkter er yderst fleksible – og vi er eksperter i at imødekomme kundens specifikke ønsker og behov. Jydsk Fynsk A/S er en pæredansk virksomhed, hvor vi selv bestemmer vores politik og strategi, så vi til enhver tid matcher markedets krav, det mærker du tydeligt, når du skal leje en pavillon hos os.

Vi har flere tusinde kvadratmeter under tag og det bedst tænkelig udstyr til vores rådighed hvilket indebærer, at vi altid kan leve op til de høje kvalitetskrav, som både kunder og myndigheder stiller til leje af pavilloner. Vores pavilloner opfylder som en selvfølgelighed alle gældende krav fra myndighederne.

Vi forsyner hele Danmark med fleksible kontorpavilloner til leje – altid til tiden og til attraktive priser.

Lej en undervisningspavillon, en kontorpavillon eller en pavillon til genhusning

Jydsk Fynsk A/S har et stort udvalg af topisolerede fleksible kontorpavilloner til leje, det samme gælder leje af undervisningspavilloner og pavilloner til genhusning.

Vores pavilloner til leje består af enheder på 33 m2, der behændigt kan sammensættes til større enheder. Der er ingen begrænsninger for antallet af moduler, og indretningen er helt fleksibel med flytbare skillevægge, vi leverer de færdige moduler fuldstændig i henhold til kundens specifikationer, så I kan trygt leje pavilloner hos Jydsk Fynsk A/S, idet funktionerne er de samme som i en permanent bygning med hensyn til el, vand, varme og ventilation.

Lej en undervisningspavillon, leje af en pavillon er enkelt og let, og vi har mange kontorpavilloner til udlejning.

Kontakt os snarest muligt og få en indledende konstruktiv snak om midlertidige pavilloner til leje. Vores lejepriser er fuldt ud konkurrencedygtige og overflødiggør enhver spekulation om at bygge noget mere permanent, en meget dyrere og mere besværlig løsning, og husk: Du kan i dag efter lovgivningen leje og opstille pavilloner, uden problemer, op til 5 år.

Vi udarbejder gerne et reelt tilbud til jer.

Ring mig op

Ring mig op


    Gørtlervej 10, 7000 Fredericia


    78813318