Leje af pavilloner


Hvad end man skal leje pavilloner til virksomhedsmæssige formål, eller som led i en midlertidig bopælsform, f.eks. i forbindelse med genhusning, så leverer Jydsk Fynsk A/S fleksible og unikke løsninger af en høj kvalitet. Samtlige pavilloner har en lys og venlig atmosfære, der bidrager til et behageligt indeklima. Funktionerne i pavillonerne er de samme, som man finder i en permanent bygning med hensyn til el, vand, varme og ventilation. Alt sammen gennemtestet og fuldt fungerende.
 

Leje af modulbaserede pavilloner til alle formål

Hver pavillon sammensættes af moduler der har en størrelse på 33m2. Hvert modul indeholder flytbare vægge, der gør det muligt at sammensætte modulerne til større pavilloner. Kun fantasien sætter grænser for sammensætningen og størrelsen er der ingen begrænsning på. Dette gør det muligt for Jydsk Fynsk A/S at tilbyde en utroligt fleksible løsninger, sammensat efter kundens behov og ønsker. Hvert modul er topisoleret, og vinduer og dørpartier indeholder termo energiglas, hvilket sikrer en besparelse på energiforbruget og samtidig skåner miljøet.
 

Leje af pavilloner fra erfaringsrige Jydsk Fynsk A/S

Jydsk Fynsks erfaring i branchen er årelang. Virksomheden er resultatet af en fusionering mellem to firmaer i 1999, der hver især havde mange år på bagen forinden, og derfor rummer vi stor og bred erfaring med pavillonmoduler og produktionen heraf. Derfor er referencelisten også lang, og man er ikke i tvivl om, at kvaliteten af modulerne er helt i top! Jydsk Fynsk A/S er af den overbevisning, at hver enkelte opgave, uanset størrelse, er vigtig, så derfor oplever man også et stort engagement hos Jydsk Fynsk og en indgående interesse for den enkelte kunde. Og glem ikke, at vi altid leverer til den aftalte pris og til aftalt tid.


Gørtlervej 10, 7000 Fredericia


78813318