Modelopbyggede undervisningspavilloner

Alle vores midlertidige pavilloner til undervisning kan sammensættes som moduler uden nogen begrænsninger. I realiteten er det kun fantasien, der fastsætter rammerne. Hvert modul har en størrelse på 33 m2 og indeholder fleksible flytbare vægge, der muliggør en helt individuel indretning – en fleksibel løsning helt efter kundens behov og ønsker.

Vi garanterer et særdeles godt indeklima og en god akustik i alle midlertidige pavilloner til undervisning, komplet med installationer til effektiv ventilation, til vand og el m.m. Isolerede undervisningspavilloner hvor vinduer og dørpartier alle er udstyret med termo-energiglas, en både energibesparende og miljørigtig løsning.

På vores hjemmeside kan du bl.a. finde eksempler på indretninger, konstruktions skitser og billeder.
 

Midlertidige pavilloner til undervisning – eller til mere permanent opstilling

Der kan være mange årsager til, at der opstår behov for at leje en fleksibel pavillon til undervisning hos Jydsk Fynsk A/S. Det kan dreje sig om bl.a. renovering af permanente undervisningslokaler, behov for undervisning af flygtninge og migranter, forsinkelser af nybyggeri, brand og meget andet. Med en meget hurtig levering af undervisningspavilloner kan vi løse problemerne og skabe nye lokaler på kort tid – og det til lejepriser som er endog meget attraktive, priser der værdsættes af både private firmaer og det offentlige. Bestiller I fleksible pavilloner til undervisning hos os, kan i være sikre på, at levering altid sker til aftalt tid.

Kontakt os snarest og lad os få en indledende konstruktiv snak om fleksible barakker til undervisning. Vores lejepriser er fuldt ud konkurrencedygtige og overflødiggør for det meste enhver spekulation om at bygge noget mere permanent, en meget dyrere og mere besværlig løsning.

Vi udarbejder gerne et reelt tilbud til jer.

Ring mig op

Ring mig op


    Gørtlervej 10, 7000 Fredericia


    78813318