Midlertidig og fleksibel kontorpavillon i en uovertruffen kvalitet

Brug for en midlertidig kontorpavillon, så kom trygt til Jydsk Fynsk A/S, en af landets absolut førende virksomheder når det gælder leje af en pavillon til kontor eller andet formål.

Alle vores modulære løsninger imødekommer bygningsreglementet 2015 (BR15). Med en effektiv ventilation, er indeklimaet helt som i en traditionel bygning, og lokalerne egner sig perfekt til anvendelse som kontor, undervisningslokaler eller lignende. Desuden har vi mulighed for blandt andet at etablere gulvvarme og solceller med mere. Med andre ord leverer vi en skræddersyet kontorpavillon alt afhængigt af, hvad jeres pavillon kontor skal anvendes til.

Bemærk venligst, at en kontorpavillon fra Jydsk Fynsk A/S altid leveres med installationer for vand, varme og ventilation – altid gennemtestet.
 

Modulopbygget kontor pavillon i lange baner. Fleksibelt og billigt!

Der kan være mange årsager til at vælge et pavillon kontor fra Jydsk Fynsk A/S. Ofte drejer det sig om eksempelvis et større og længerevarende byggeri på lang afstand fra virksomhedens hovedkontor, hvor man af praktiske årsager ønsker midlertidigt at flytte en del af administrationen ganske nær byggeriet af f.eks. en etageejendom, en industribygning eller måske noget helt andet.

Vores midlertidige pavilloner til kontor er modulopbyggede og har en størrelse på 33 m2. Hvert modul er opbygget med udskiftelige vægge, hvilket gør det muligt at sammensætte modulerne til større kontor pavilloner uden begrænsninger. Alle kontorpavilloner er velisolerede, ligesom døre og vinduer er forsynet med termo-energiglas. Alle pavilloner til kontor har en lys og venlig atmosfære, hvilket sammen med den effektive ventilation skaber et særdeles behageligt indeklima.
Vi indretter jeres nye pavillon kontor helt efter jeres ønsker – også med hensyn til opdeling i flere lokaler og med hensyn til størrelsen af det enkelte lokale.
 

Vælg med fordel en nøglefærdig kontorpavillon fra Jydsk Fynsk A/S

Jydsk Fynsk A/S har årelang erfaring i bagagen, både med hensyn til produktion og indretning af jeres nye kontorpavillon, en erfaring der kommer jer som kunde til gode.

Kontakt os og få en konstruktiv snak om midlertidige pavilloner til kontor. Vores lejepriser er endog meget relevante og overflødiggør enhver spekulation om at bygge noget mere permanent, en meget dyrere og langt mere besværlig løsning, og husk: Du kan i dag efter lovgivningen leje og opstille pavilloner, uden problemer, op til 5 år.

Vi udarbejder gerne et reelt tilbud til jer.

Ring mig op

Ring mig op


    Gørtlervej 10, 7000 Fredericia


    78813318