Fleksible og funktionelle pavilloner til genhusning

Jydsk Fynsk A/S er specialister i genhusningspavilloner. Vi bygger på mangeårig erfaring og viden om fleksibel genhusning, og hvorledes man bedst løser den udfordring det kan være, når et større antal mennesker skal placeres og tilbringe nogen tid i barakker til genhusning. Det kan være i forbindelse med større boligrenoveringer, alt for mange elever til eksisterende faciliteter, genhusning efter brand eller vandskade – årsagerne kan være mangeartede, men vi løser hurtigt opgaven uanset dens omfang og karakter.

Vi garanterer en af markedets mest fleksible og individuelt skræddersyede genhusnings pavillon med hurtig levering, et godt indeklima og en fleksibel indretning – genhusningspavilloner hvor man virkelig føler sig hjemme – og så kan vi genhuse flere hundrede personer samme sted.

Vores genhusningspavillon er præget af en lys og venlig atmosfære, der sammen med det unikt gode indeklima og den fleksible indretning gør det midlertidige ophold så behageligt som overhovedet muligt for de genhusede, hvilket mærkes tydeligt allerede fra den første dag, og man fornemmer hurtigt den usædvanligt høje kvalitet, som vi lægger stor vægt på hos Jydsk Fynsk A/S.
 

Modulbyggede funktionelle pavilloner til genhusning – fleksibel genhusning.

Samtlige pavilloner fra Jydsk Fynsk A/S er modulopbyggede, det være sig kontorpavilloner, pavilloner til genhusning samt undervisningspavilloner, og har en grundstørrelse på 33 m2, og modulerne kan i princippet og uden vanskeligheder sammensættes i det uendelige. Alle pavilloner til genhusning er velisolerede, og alle vinduer og døre er udstyret med termo-energiglas, der sikrer meget lave energiudgifter. Samtlige barakker til genhusning leveres desuden med installationer for vand, varme og ventilation – gennemtestede og velfungerende.
 

Vælg med fordel en fleksibel genhusnings pavillon fra erfarne Jydsk Fynsk A/S

Jydsk Fynsk A/S har eksisteret i årevis og besidder en omfattende know how, både med hensyn til produktion og indretning af jeres nye genhusning pavillon, en erfaring der kommer jer som kunde til gode. Vi er eksperter i fleksibel genhusning.

Kontakt os gerne og få en indledende konstruktiv snak om midlertidige pavilloner til genhusning. Vores lejepriser er fuldt ud konkurrencedygtige. Vi udarbejder gerne et reelt tilbud til jer.

Ring mig op

Ring mig op


    Gørtlervej 10, 7000 Fredericia


    78813318