Beboelsespavilloner


Med en beboelsespavillon hos Jydsk Fynsk er der lagt vægt på kvalitet og fleksibilitet. Indeklimaet er præget af en lys og venlig atmosfære og alle indvendige installationer så som el, vand, varme og ventilation er gennemtestet og fungerer optimalt. En beboelsespavillon er sammensat af moduler, hvilket gør det muligt at skabe den helt rigtige og individuelle løsning til hver enkelte opgave.

Beboelsespavilloner hos Jydsk Fynsk

På Jydsk Fynsks hjemmeside kan man se eksempler på 5 af de uendelige løsningsmodeller man kan sammensætte af pavillonmodulerne. Eksemplerne variere fra størrelserne 33m2 til 410 m2. Dette giver et godt billede af hvilken fleksibilitet Jydsk Fynsk tilbyder og at det er muligt at slippe kreativiteten løs når man skal sammensætte en løsning der skaber rammerne om den helt perfekte beboelsespavillon.

Beboelsespavilloner med erfaring

Jydsk Fynsk blev etableret i 1999 i forbindelse med en fusion mellem 2 firmaer; Jydsk Skurvognsudlejning fra Jylland, etableret i 1962 og Stjerne Materiel fra fyn, etableret i 1986 – deraf det nuværende navn. På baggrund af dette har Jydsk Fynsk derfor stor erfaring, viden og kompetence med skurvognsmoduler, sammensætning heraf og pleje af materialet skurvognene er produceret af.

Selvom deres referencer er talrige, formår de at engagere sig i hver enkelt kunde og dennes behov, sådan at den helt rigtige løsning bliver leveret – både til den aftalte pris og tid. På trods af navnet, har Jydsk Fynsk ikke kun afdelinger i Jylland og Fyn, men på Sjælland er der også mulighed for at leje kvalitets beboelsespavilloner hos Jydsk Fynsk.

Kontakt vores salgsansvarlige, John Videbæk Burkal, på telefon 75 95 74 77, mail info@jydskfynsk.dk eller udfyld kontaktformularen på vores kontaktside.


Gørtlervej 10, 7000 Fredericia


78813318