Leje af beboelsesvogn


Vi garanterer dig, at når du lejer en beboelsesvogn hos Jydsk Fynsk, altid får høj kvalitet og fuld valuta for dine penge. De beboelsesvogne, som vi udlejer, indeholder hjemmets vigtigste rum og tilhørende elementer. På denne måde vil du ikke være disse foruden, mens du opholder dig i én af vores vogne. Leveringsomkostningerne på vores vogne er minimale.

Prisen for leje af en beboelsesvogn på 22 m2 og med sengepladser til fire personer, køkkengrej, tv, hårde hvidevarer, toilet, vask og bruser er 4.100 kroner om måneden.

Se tegninger og priser på vores udvalg af beboelsesvogne til leje.  

Førende inden for beboelsesvogne og pavillonløsninger

Jydsk Fynsks rødder stikker helt tilbage til 1962 og tidligere succesrige pavillonvirksomheder som Jydsk Skurvognsudlejning og Stjerne Materiel, og således har vi mange års erfaring med udlejning af beboelsesvogne, genhusningspavilloner og kontormoduler. Vi kender til vigtigheden af at føle sig hjemme. Derfor gør vi også noget særligt ud af, at vores vogne er indrettet, så indeklimaet føles behageligt og hjemligt for de beboere, som skal opholde sig der.

Vi udlejer beboelsesvogne til hele Danmark. Du skal være opmærksom på gældende krav til køretøj og førerbevis, hvis du vælger selv at stå for fragten af én af vores vogne.

Se også vores muligheder inden for leje af beboelsespavilloner, hvis løsningen skal være af lidt mere omfattende karakter.

Kontakt vores salgsansvarlige, John Videbæk Burkal, på telefon 75 95 74 77, mail info@jydskfynsk.dk eller udfyld kontaktformularen på vores kontaktside.


Gørtlervej 10, 7000 Fredericia


78813318